Міністр безпеки Канади Білл Блер виступив з заявою, що після того, як відмова принца Гаррі та Меган Маркл від королівських регалій увійде в силу, уряд перестане забезпечувати їх безпеку.

Це стало відомо з інтерв'ю, яке Блер дав телеканалу CBC News.

На даний момент принц Гаррі та Меган Маркл мають особливий міжнародний дипломатичний статус, який зобов'язував Канаду безоплатно забезпечувати безпеку монарших осіб.

Однак, 31 березня, коли принц Гаррі та Меган Маркл остаточно відмовляться від титулів, їх статус зміниться, і уряд відповідно перегляне свої зобов'язання. У першу чергу це означає, що на охорону ексчленів королівської родини більше не будуть виділятися кошти з державного бюджету.

Принцу Гаррі та Меган Маркл треба буде вирішити, яким чином вони зможуть забезпечити собі безпеку. Через надмірну медійну увагу парі доводилося досить інтенсивно користуватися охоронними послугами.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

фото Getty Images
Єлизавета II, принц Гаррі і Меган Маркл // фото Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше принц Гаррі перетворився на "пампушку", Меган Маркл вдалася до крайнощів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета II відібрала у Меган Маркл і принца Гаррі останнє почесне звання, що тепер з ними буде.

Також "Знай.ua" писав, що принц Гаррі зачастив до лікарів з "чоловічою проблемою", щоб Меган Маркл не розлюбила.