Принц Гаррі стрімкими темпами лисіє. Уже деякий час він лікується від облисіння в спеціальній клініці. Один з лікарів розбовкав журналістам, що Гаррі, в принципі, не бачить нічого поганого у своїй новій зачісці, та ось тільки боїться, що Меган Маркл його розлюбить.

Незадовго до переїзду в Канаду принца Гаррі помітили в Лондоні в престижній трихологічній клініці Філіпа Кінгслі. Там же не раз бувала Меган Маркл, яка, як відомо, ретельно стежить за своєю зовнішністю. За повідомленням Daily Mail, герцог Сассекський всерйоз задумався про операцію з трансплантації власного волосся.

Останні подіії у житті Гаррі завдавали йому частих стресів, що негативно впливає на здоров'я. Крім того, схильність до облисіння у онуків королеви Єлизавети II спадкова. Але на відміну від свого старшого брата, 37-річного Вільяма, 35-річний Гаррі не має наміру миритися з природою і збирається повернути собі густу шевелюру.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На таке рішення свого чоловіка у значній мірі вплинула Меган Маркл, яка через своє акторське минуле звикла до певних стандартів краси.

З'ясувалося, що принц Гаррі вже кілька разів відвідував хірурга-трансплантолога Асіма Шахмалака, і той поділився інсайдерською інформацією.

"Звичайно, дівчата, які не бажають зустрічатися з лисим чоловіком, тиснуть на своїх партнерів", - розповів він.

Як повідомило джерела видання, для принца Гаррі вже розроблена дорога стратегія лікування, що включає пересадку волосся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета ІІ попросила принца Гаррі і Меган Маркл про останню послугу

Як повідомляв портал Знай.ua, над принцом Гаррі знущаються через нову "роботу".

Також Знай.ua писав як виглядає нове життя колишніх герцогів Сассекських Меган Маркл та принца Гаррі.