У січні 2020 року принц Гаррі і Меган Маркл відреклися від королівських обов'язків. У зв'язку з цим вони погодилися піти на деякі обмеження.

Так, вони вже відмовилися від королівського фінансування своїх потреб. Також крім відмови від титулів і грошей, Меган і Гаррі взяли зобов'язання покрити витрати, витрачені на реставрацію їх особняка у Фрогморе, де пара планувала жити після народження сина - принца Арчі.

Проте днями джерела популярного видання Daily Mail повідомили, що королева Єлизавета II вирішила відібрати у них право користуватися королівським іменем, а саме "Герцоги Сассекские". Тобто на публіці вони не мають права називати себе герцогами, як і в будь-яких проектах вони зобов'язані відмовитися від слова "королівський".

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото BackGrid
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото BackGrid

Повідомляється, що королева не відразу прийшла до такого рішення. Для того, щоб його прийняти, вона провела ряд зустрічей з чиновниками та іншими членами королівської сім'ї, які вирішили, що Меган і Гаррі краще повністю відректися від приналежності до монаршої родини Великобританії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Однак є один нюанс для Гаррі і Меган, адже ряд бізнес-проектів прив'язаний під їхні титули. Нещодавно Меган і Гаррі витратили пристойну суму - десятки тисяч фунтів стерлінгів на створення сайту “Sussex Royal”.

Також у них є Instagram-майданчик з таким ім'ям, де зараз 11 мільйонів передплатників.

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram

Подружжя хотіли просувати бренд Sussex Royal, як товарний знак для багатьох предметів і видів діяльності. Крім того, вони зробили кроки для створення нової благодійної організації “Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex” (Фонд герцога і герцогині Сассекских).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл не прийдуть на 60-річчя принца Ендрю.

Як повідомляв Знай. ua, сім'я королеви Єлизавети II розпадається на очах – розлучення після 26 років шлюбу.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі і Меган Маркл летіли в Канаду з простими смертними.