Тато Меган Маркл Томас збирається дати свідчення проти неї в якості зоряного свідка у Високому суді. Батько Маркл може дати свідчення проти своєї власної дочки викривчій судовій справі, розповідає The Sun.

Томас Маркл готовий виступити проти герцогині Сассексской в якості ключового свідка захисту в судовій справі, яке вона подала проти газети, повідомляє Mail.

75-річний р-н Маркл передав адвокатам раніше невидимі текстові повідомлення, відправлені в ході підготовки до весілля Меган. Документи були подані поштою в неділю, оскільки вона бореться з судовим позовом, купленим Меган.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Elle
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Elle

Вони також звинувачують Меган в тому, що вона використовує друзів для тиску на британських журналістів, щоб вони розповідали про неї. Вона пред'являє позов газеті за збитки після того, як вона опублікувала просочилося лист, який вона написала Томасу через три місяці після її весілля в травні 2018 року. Меган стверджує, що це зловживання її особистою інформацією і порушення авторських прав.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона може бути змушена передати особисті текстові повідомлення, електронні листи і телефонні записи в рамках процесу розкриття інформації. І вона, ймовірно, буде викликана в якості свідка, якщо справа не буде врегульовано поза суду.

Пятистраничное рукописне лист було відправлено Томасу керуючим справами герцогині Сассексской в Лос-Анджелесі.

У судових документах говориться, що після того, як пан Маркл зв'язався зі своєю дочкою, сказавши, що він не може прийти на її весілля, тому що його доставили в лікарню для екстреної операції на серці і заборонили літати за станом здоров'я, він отримав повідомлення від принца Гаррі.

Натомість містер Маркл написав: "Я нічого не зробив, щоб заподіяти вам біль, Меган або комусь ще… "вибачте, у мене серцевий напад… незручності для вас".

Нагадаємо, Єлизавета II викликала принца Гаррі "на килим".

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл займеться озвучкою Disney.

Також Знай. ua писав, що Принц Вільям зіпсував життя Гаррі і Маркл.