Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон та герцогиня Сассекська Меган Маркл рідко з'являються на публіці разом. З моменту одруження Маркл та принца Гаррі подейкують, що Кейт не може знайти спільну мову з дружиною брата чоловіка. Однак сама Міддлтон вирішила виправити цю ситуацію.

Так, дружина принца Вільяма буде налагоджувати стосунки між двома сім'ями з допомогою "дитячих ігор", повідомляє DailyMail.

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон хоче, щоб її діти (особливо наймолодший принц Луї) як можна більше часу проводив з дитиною принца Гаррі й Меган Маркл - 7-місячним Арчі. Зазначимо, що Луї вже рік.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл, caras.com.mx
Кейт Міддлтон і Меган Маркл, caras.com.mx

Наближені до королівської родини стверджують, що герцоги Кембриджські обожнюють маленького Арчі. Навіть діти Кетрін і Вільяма тягнуться до маленького двоюрідного брата. Однак через різницю у віці їм поки не вдається багато часу проводити поряд з малюком.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми, фото: legion-media
Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми, фото: legion-media

Стверджують, що герцогиня Кембриджська вже зробила перші кроки до примирення, пропонуючи Меган Маркл свою допомогу в процесі "вливання" в ритм королівського життя.

При цьому, причиною сварок Меган та Міддлтон є саме поведінка колишньої акторки. Варто додати, що королева Великобританії Єлизавета II зазвичай ніколи не коментує скандали, які пов'язані з її сім'єю. Однак під час традиційної різдвяної промови вона ошелешила усіх, заявив, що "2019 рік пройшов не дуже гладко". Це може бути пов'язане з витівками Меган Маркл.

Нагадаємо, на різдвяній службі були майже усі члени королівської родини, окрім Меган Маркл та принца Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл оскандалилась через недоречний подарунок: персонально "вбивати" планету.