Герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон та принці Вільям разом з королевою Єлизаветою II відправилися на святкову службу в Сандрінгемі, Норфолк.

Уся уваги публіки була прикута до родини Кейт Міддлтон, оскільки герцоги Сассекські Меган Маркл та принц Гаррі відзначають Різдво у Канаді разом з мамою Маркл.

Герцогиня Кембриджська з’явилася в сірому пальті з поясом і хутряними оторочками від її улюбленого бренду Catherine Walker, яке вона доповнила темно-зеленими човниками Emmy London і капелюшком в тон.

Кейт Міддлтон з родиною, bilshe.com
Кейт Міддлтон з родиною, bilshe.com

Особливо на себе звернули уваги діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма — шестирічний принц Джордж і чотирирічна Шарлотта, які вперше відвідали різдвяну службу. Їх молодший брат, півторарічний принц Луї, залишився вдома з батьками Міддлтон. Шарлотта була в темно-зеленому пальто, її старший брат — в темно-синьому костюмі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма, bilshe.com
Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма, bilshe.com

На службу прибули, королева Єлизавета, принц Чарльз, молодший син Єлизавети принц Едвард зі своєю дочкою леді Луїзою, а також онуки королеви принцеси Євгенія і Беатріс. Одна — з чоловіком Джеком Бруксбенком, інша — з нареченим Едуардо Мапелло Моцці, який отримав запрошення від королеви, хоча офіційно ще не є членом сім'ї.

Нагадаємо, що Меган Маркл завоювала звання "наймоднішої" жінки 2019 року: яскраві луки ікони стилю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво: кумедні королівські звичаї.