Британська королівська сім'я на піку популярності у всьому світі. Шанувальники стежать за кожним кроком її представників, копіюють стиль герцогинь. За минулі 10 років в житті королівських осіб сталося дуже багато цікавих подій.

Королева Єлизавета, фото: Getty Images
Королева Єлизавета, фото: Getty Images

Весілля

Казкові і не дуже, діти, ювілеї, скандали - чим запам'яталися ці десять років для британської королівської сім'ї, і що може чекати Віндзорів попереду.

Королівська родина, фото: Daily Mirror
Королівська родина, фото: Daily Mirror

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Десятиліття почалося для королівської сім'ї вражаюче. Кейт Міддлтон, яка то сходилася, то розходилася з принцом Вільямом тримала у напрузі шанувальників. Коли старший син принцеси Діани нарешті зробив Кетрін довгождану пропозицію, весь світ зайшовся мало не в істериці. Простолюдинка увійде в королівську родину!

Світ давно не бачив такої казки. Мабуть, з часів весілля Діани і Чарльза.

Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі, фото: Splash
Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі, фото: Splash

Кетрін посміхалася, крокуючи поруч зі статечним Вільямом в червоному мундирі ірландської гвардії. 23 мільйони чоловік "прилипли" до телеекранів під час трансляції церемонії 29 квітня 2011 року.

Принц Гаррі з Меган Маркл, фото:starctmag.com
Принц Гаррі з Меган Маркл, фото:starctmag.com

Так було і з голлівудською актрисою Меган Маркл, яка спочатку не здобула у британців особливої любові. Весілля за всіма заповітам Вільяма і Кетрін трохи виправило ситуацію. Меган вирушила до вівтаря у травні 2018 у сукні від Givenchy.

25 вересня 2018-го в королівській родині відбулося небачене досі весілля. Це був перший одностатевий союз в родині Віндзорів. Явище, про яке й помислити не могли б раніше. Кузен Єлизавети II лорд Івар Маунтбеттен одружився з Джеймсом Коулом.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми, фото: Getty Images
Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми, фото: Getty Images

Діти

Також королівська родина поповнилась новими наслідниками престолу. У Кейт Міддлтон і принца Вільяма народилось троє дітей, у Меган Маркл і принца Гаррі - один син.

З боку здається, що десять років зовсім не позначилися на Єлизаветі II. Вона - єдина константа в британському королівському сімействі. Все, як раніше.

Скандали

Ось вже хто як слід струснув королівську сім'ю, то це Меган Маркл. Нещодавно у мережі оприлюднили її фото топлес.

Незважаючи на те, що в цьому десятилітті піарники Віндзорів працювали не покладаючи рук, деяких казусів в сімействі, що стали надбанням громадськості, уникнути не вдалося. Єдиний розлучення в королівській родині переховувався близько року — двоюрідна племінниця королеви леді Давіна Віндзор розлучилася з 48-річним Гері Льюїсом. В іншому ж про конфлікти знаменитих пар ні слуху, ні духу. Але панує між ними тишь да гладь? Хто знає.

2019 рік був багатий на чутки навколо відносин "чудової четвірки" — Вільяма і Кейт і Гаррі з Меган.

Єлизавета II прибрала зі столу в Букінгемському замку фотографії рідних, які її розчарували в 2019 році. Пропав знімок Меган Маркл і Принца Гаррі в рамочці, а також немає портрета Принца Ендрю.

Варто зазначити, що Єлизавета II відзначить Різдво в компанії мартіні: незвичайні умови святкування в королівській родині.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівська пара отримала новий удар: проти Меган Маркл і принца Гаррі збунтувалися піддані їх графства і вимагають позбавити герцогів Сассекських їх титулу.

Також портал Знай.ua писав, що королева Великобританії Єлизавета II вирушить у свій палац Сандрингем в графстві Норфолк. За багаторічною традицією, саме в цій заміській резиденції сім'я монарха зустрічає Різдво.