Стало відомо, як британська королева Єлизавета II та її родина відсвяткують Різдво цього року, повідомляє портал “Свідок”.

За традицією Єлизавета II та її родина Різдво святкують в палаці Сандрингем в графстві Норфолк та відвідують місцеву церкву. Ця подія є однією з найбільш очікуваних для прихильників королівської родини та зазвичай транслюється в прямому ефірі.

Прикрашати різдвяну ялинку, роль якої відіграє піхта у шість метрів заввишки, допомагають прикрашати наймолодші члени королівської родини, а честь завершити це належить чоловікові королеви Єлизавети принцу Філіппу, який встановлює на ялинку золоту зірку.

Королева Єлизавета, фото: Getty Images
Королева Єлизавета, фото: Getty Images

Рыздвяны подарунки члени монаршого двору вручають одне одному після чаювання, при чому подарунки мають бути не дорогими, але з почуттям гумору. А після цього розпочинається святкова вечеря з шести страв, серед яких — запечена індичка та мартіні. Спати ніхто не лягає раніше за королеву. Зазвичай Єлизавета II може залишатись на ногах до другої години ночі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На ранок — сніданок у вигляді шведського столу, відвідини церкви, обід та перегляд по телевізору звернення королеви до народу, відзняте раніше. Сама Єлизавета II при цьому йде гуляти, бо не любить бачити себе на екрані.

Варто зазначити, що в цьому році королівська родина збереться на різдво не повністю — принц Гаррі з дружиною Меган Маркл вирішили провести різдво з матір’ю герцогині в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівська пара отримала новий удар: проти Меган Маркл і принца Гаррі збунтувалися піддані їх графства і вимагають позбавити герцогів Сассекських їх титулу.

Також портал Знай.ua писав, що королева Великобританії Єлизавета II вирушить у свій палац Сандрингем в графстві Норфолк. За багаторічною традицією, саме в цій заміській резиденції сім'я монарха зустрічає Різдво.