На днях стало відомо, що Принца Гаррі, Меган Маркл та їхній семирічний син відсвяткують Різдво у Канаді. Відтак, це не обійшов стороною і прем'єр-міністр країни Джастін Трюдо, який привітав королівське подружжя та зауважив, що чекає їх з "відкритими обіймами".

Як відзначається, після того, як у палаці підтвердили інформацію стосовно того, що в цей святковий сезон королівська пара буде "проводити приватний сімейний час в Канаді", 47-річний політик відразу написав у своєму Twitter хороші побажання герцогу і герцогині Сассекським, а також своєму 7-місячному сину Арчі.

Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram
Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram

"Принц Гаррі, Меган і Арчі, ми всі бажаємо вам спокійного і благословенного перебування в Канаді. Ви серед друзів, і завжди ласкаво просимо сюди", - написав Трюдо.

Нагадаємо, що відбувся урочистий прийом для дипломатичного корпусу в Букінгемському палаці в Лондоні. Він організований королевою Єлизаветою II.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівська пара отримав новий удар: проти Меган Маркл і принца Гаррі збунтувалися піддані їх графства і вимагають позбавити герцогів Сассекських їх титулу.

Також портал Знай.ua писав, що королева Великобританії Єлизавета II вирушить у свій палац Сандрингем в графстві Норфолк. За багаторічною традицією, саме в цій заміській резиденції сім'я монарха зустрічає Різдво.