Дружина принца Гаррі, герцогиня Сассекська Меган Маркл дуже скрупульозно ставиться до своїх образів і відповідально стежить за зовнішнім виглядом. І такі старання не залишилися непоміченими з боку модних експертів.

Луки Меган Маркл, Cosmopolitan
Луки Меган Маркл, Cosmopolitan

Так, британське видання Vogue визначилося з топ-10 наймодніших жінок 2019 року, і єдиною представницею монархів, яка до нього потрапила, виявилася саме всіма улюблена Меган.

Принц Гаррі з Меган Маркл, фото:starctmag.com
Принц Гаррі з Меган Маркл, фото:starctmag.com

Глянець поточний рік для Меган Маркл назвав знаковим. Так, герцогиня Сассекська постала перед публікою у новій ролі — як мама. При цьому вона не втратила почуття стилю. Меган жодного разу не потрапляла до гучних модних конфузів. Її вбрання завжди відрізняються "попаданням в ціль".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram

Маркл виступила в якості запрошеного редактора вересневого випуску журналу. Крім того, вона випустила капсульну колекцію базового одягу, яке призначено для допомоги працюючим жінкам у їх повсякденному ритмі.

"Її продуманий гардероб символізує жінку, яка уособлює сучасно мислячу королівську особу", — зазначає видання.

При цьому Меган продемонструвала дбайливе ставлення до гардеробу. Вона вкрай рідко виходила у світ в нових супердорогих дизайнерських сукнях. Замість цього вона часто одягала наряди, в яких з'являлася раніше, і навіть зверталася до свого "вагітного" гардеробу.

Нагадаємо, помста Єлизавети II: втеча перед Різдвом дорого коштував Меган Маркл і принцу Гаррі.

Як повідомляв Знай.uа оголена Маркл, одностатевий шлюб, вигнанці Єлизавети: головні скандали королівської сім'ї за 10 років.

Знай.uа писав, принц Гаррі перетворився в Санту: онук королеви оригінально привітав з Різдвом дітей загиблих військових.