У лондонському королівському Альберт-холі пройшло відкриття щорічного саміту One Young World. Подію відвідала 38-річна Меган Маркл, яка стала почесною учасницею церемонії.

Поява Меган Маркл на заході викликала небувалий захват. Герцогиня Сассекська прийшла у привабливій фіолетовій сукні і замшевих туфлях на високих підборах, повідомляє Express. Тепер фото і відео з Маркл розміщені майже в кожному таблоїді світу.

Меган Маркл

Раніше, Меган Маркл брала участь в роботі саміту в 2014 році в Дубліні та в 2016-м - в Оттаві. Тепер вона продовжує роботу в якості герцогині Сассекської, а також віце-президента благодійної організації The Queens Commonwealth Trust, яку очолює її чоловік – принц Гаррі.

Сукня, яку герцогиня обрала для свого нового виходу у світ, уже була замічена на Меган під час вагітності, коли вона їздила в Біркенхед разом з принцом Гаррі. Плаття Babaton Maxwell від Artizia спочатку продавалося за ціною 107 фунтів стерлінгів, але на даний момент воно розпродане.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Меган Маркл

Образ дружини принца Гаррі доповнили туфлі-човники від Manolo Blahnik за £ 540 і декілька дорогоцінних прикрас. Меган з’явилася із розпущеним волоссям та легким макіяжем.

В рамках заходу Меган Маркл зустрілася із членами організації та провела дискусію на тему гендерної рівності. Поява герцогині на сцені викликала бурхливі оплески у залі. Меган виступала на саміті в якості віце-президента Фонду Королівського Співдружності.

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Нагадаємо, раніше принц Гаррі зворушив фото із сином Арчі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл розповіла, що її просили не виходити за Гаррі

Також "Знай.ua" писав, що Єлизавету і Меган Маркл посварила весільна дрібниця