Як відомо, практично кожного місяця, а то й ти тижня на офіційній Instagram-сторінці королівської сім'ї Британії з'являються нові фотографії. Так, напередодні різдвяних свят, опублікували нову світлину, привітавши всіх зі святами.

"Щоб відзначити початок нового десятиліття, було випущено портрет Її Величності Королеви та Їх Королівських Високостей Принца Уельського, Герцога Кембриджського та Принца Джорджа. Портрет зробив Ранальд Маккечні в Тронній залі Букінгемського палацу", - йдеться в повідомленні.

Королівська родина

Зауважимо, що на знімку зображені лише головні члени королівської родини, а відтак, не сімейному портреті немає дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що раніше герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон показала, як занадто відверте плаття можна перетворити на придатне для виходу на урочисті церемонії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва.

Також "Знай.ua" писав, що королівську маму та принца Вільяма бачили на уроках тенісу в ексклюзивному клубі Хурлінгем у Фулхема, що на півдні Лондона. Там іноді разом збирається вся родина.