Меган Маркл та Гаррі пропустять різдвяні урочистості, які влаштовує Єлизавета II і проведуть цей час закордоном. Герцог та герцогиня Сассекські зі своїм сином Арчі не будуть присутні на передріздвяних вечірках королеви.

Королівська пара не планує повертатися до Великобританії до Нового року, про це повідомляє видання Mirror. Зараз Меган та Гаррі насолоджуються шеститижневою втечею у невідомому місці з мамою Меган Дорією Рагланд.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GlobalLookPrress
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GlobalLookPrress

Місцева преса повідомляє, що герцог і герцогиня Сассекські не приєднаються до щорічної вечірки персоналу в Букінгемському палаці та королівського бенкету Різдва. Згідно з інформацією, Королева Єлизавета II розуміє їх відсутність на різдвяних подіях.

Щорічний передріздвяний обід у Букінгемському палаці — одна з рідкісних подій у королівському календарі, коли численна родина королеви збирається разом на трапезу. Представник герцога і герцогині Сассекської раніше повідомив:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram
Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram

"Провівши два останні Різдва у Сандрінгхемі, їхні Королівські Високості цього року проведуть свято, як нова родина, з матір'ю герцогині Дорією. Це рішення відповідає прецеденту, встановленому раніше іншими членами Королівської родини, і має підтримку Її Величності Королеви. З міркувань безпеки наразі ми не надаватимемо більш детальної інформації про їх графік".

Повідомляється, що королівська пара продовжить свою благодійну діяльність, коли повернеться зі своєї шеститижневої подорожі за кордон.

Нагадаємо, раніше таємне листування Меган Маркл показали усьому світу: що хвилює дружину принца Гаррі

Як повідомляв портал "Знай.ua", архівні кадри Меган Маркл з 90-х справили фурор, принцу Гаррі дісталася неймовірна красуня

Також "Знай.ua" писав, про різдвяне привітання від монархів: як отримати відповідь-лист від Кейт Міддлтон, Меган Маркл і Єлизавети II