Ажіотаж в інтернеті викликала публікація однієї з старих фотографій дружини британського принца Гаррі, герцогині Сассекської Меган Маркл, повідомляє “Cosmopolitan”.

Раніше неопубліковану фотографію, яка з’явилась в мережі, було зроблено у 1997 році під час випускного вечора Маркл. На ній майбутня герцогиня позує разом із кавалером, вдягнена в темне блискуче плаття та з яскравим вечірнім макіяжем. Волосся Маркл зібрала назад.

У своїх коментарях користувачі соціальних мереж назвали Маркл справжньою красунею. Також дописувачі відзначають, що у зовнішній вигляд майбутньої герцогині увібрав у себе всю моду 90-х років.

Варто зазначити, що Меган Маркл видалила свою сторінку в Instagram, але час від часу в мережу потрапляють старі фотографії герцогині.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно в мережу потрапили фотографії Маркл 2006-2007 років, де вона вдягнена в костюм Санта-Клауса.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фотограф оприлюднив секретний знімок Меган Маркл і принца Гаррі: "На цей кадр нам дали всього три хвилини".

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон та принц Вільям відчитали журналіста за жарти над донькою: названо справжні причини конфлікту.