Зовсім недавно 38-річна герцогиня Меган Маркл і 35-річний принц Гаррі оприлюднили архівне фото зі свого весілля. Фотограф розповів історію його створення.

Меган Маркл і принц Гаррі

Так, в кадрі королівське подружжя сміється від усієї душі. Фотограф Олексій Любомирський зізнався, що дзвінок з Кенсінгтонського палацу був для нього справжньою несподіванкою. Тоді він перебував у лікарні і чекав, коли прокинеться його родич після важкої 10-годинної операції на мозку.

Через 2 тижні фотограф вже почав знімати офіційні портрети майбутніх подружжя в день їх заручин, а вже через рік — весільні. Алексій поділився тим самим емоційним фото королівської пари.

"На цей знімок нам дали всього три хвилини. Завдання було зробити кілька неформальних фотографій щасливих молодят. Такі радісні спогади!", — написав Любомирський на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі, Instagram

Нагадаємо, що рідний 80-річний дядько Майк розповів про свої образи, які вже давненько затаїв на племінницю Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл активно продовжують критикувати з-за зайвої ваги.

Також портал Знай.ua писав, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон - високопоставлені члени королівської сім'ї, вони обидві заміжня за онуками королеви Єлизавети II.