У мережі з'явилися архівні фото дружини принца Гаррі — Меган Маркл, які були зроблені приблизно у 2006-2007 роках.

Тоді майбутня герцогиня Кембриджська знімалася в американському телешоу Deal or No Deal. Серед інших дівчат вона з'являлася на сцені в міні-сукні, на високих підборах і з портфелем, де лежав конверт з грошима — виграш для переможця шоу, передає Express.

Меган Маркл, фото: Getty
Меган Маркл, фото: Getty

Щоправда, умови роботи майбутньої герцогині були не найкращі. Дівчата, які працювали із Меган Маркл розповіли, що часто їм доводилося терпіти холодні студії, стояти на болісних високих підборах. Сама Меган розповідала, що тоді їй доводилося мерхнути на протягах у відвертому вбранні.

Колишня колега Меган повідомила, що та повинна була пройти прослуховування в купальнику, щоб влаштуватися на роботу в шоу. До того ж, вона зізналася, що за фігурою дівчат слідкували дуже ретельно.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Меган Маркл, фото: Getty
Меган Маркл, фото: Getty

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл з’явилися в одязі у стилі принцеси Діани: як герцогині повертають моду 80-х.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фотограф оприлюднив секретний знімок Меган Маркл і принца Гаррі: "На цей кадр нам дали всього три хвилини".

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон та принц Вільям відчитали журналіста за жарти над донькою: названо справжні причини конфлікту