Королівській парі принцу Вільяму та Кейт Міддлтон нещодавно довелося стати на захист своєї сім'ї, а саме доньки Шарлотти. Все почалося із того, що журналіст в ефірі радіо пожартував із доньки Кейт та Вільяма принцеси Шарлотти.

Подія, з якої посміявся радіоведучий, була першим днем коли Кейт Міддлтон та принц Вільям привели свою доньку у школу і та потисла руку своїй вчительці. Саме цей момент прокоментував журналіст, їдко сказавши:"Хто тисне руку вчителеві в перший день занять у школі?!".

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми
Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми

Знущань з першого шкільного дня принцеси Шарлотти батьки не стерпіли і поговорили із журналістом, коли той навідався у Кенсінгтонський палац. У той день ведучий шоу сніданку BBC Radio 1 Грег Джеймс з підлітками вирушив знайомитися із королівськими персонами.

Саме тоді Кейт і Вільям покликали журналіста в бік і поговорили про інцидент та його поведінку. Ведучий пізніше зізнався, що злякався, коли герцоги Кембриджські покликали його для розмови. Проте журналіст додав, що їхня розмова була досить милою і допомогла розібратися в ситуації без конфліктів.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Принц Вільям та Кейт Міддлтон, фото: twitter.com/kensingtonroyal
Принц Вільям та Кейт Міддлтон, фото: twitter.com/kensingtonroyal

Ситуацію прокоментувала експерт з мови тіла Емілі Вайсок-Райт та пояснила поведінку Кейт Міддлтон. Згідно з її словами, дії герцогині відповідають її материнській натурі. Кейт Міддлтон є дуже чутливою та люблячою мамою, для якої захист своєї дитини є першочерговим материнським завданням.

Герцогиня Кембриджська якнайкраще опікується своїми дітьми та є прикладом хорошої матері. Кейт і Вільям, зі слів експерта, всіма силами намагаються забезпечити своїм дітям максимально нормальне життя.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, Publika.md
Кейт Міддлтон і принц Вільям, Publika.md

Нагадаємо, раніше відносини Меган Маркл і Кейт Міддлтон стали максимально складними: що відбувається між герцогинями

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон застали зненацька у пологовому відділенні: що приховувала від світу герцогиня

Також "Знай.ua" писав, що герцогиня Кембриджська пожартувала над відомою співачкою через її витівку у палаці