Гардероби Меган Маркл і Кейт Міддлтон доводять, що у моду повертається одяг у стилі 80-х. Обидві герцогині Кембриджська та Сассекська були помічені у відповідних нарядах. Дружини принців Вільяма та Гаррі появлялися на людях у блузках з бантом.

Герцогиня Сассекская вперше була помічена в наряді у стилі 80-х на врученні Endeavour Awards. Для участі у заході Меган Маркл обрала вільну білу блузку з бантом, яку заправила в штани, а зверху накинула піджак.

Кейт Міддлтон, фото: Reuters
Кейт Міддлтон, фото: Reuters

Герцогиня Кембриджська в образі з 80-х з'явилася у дитячому центрі імені Генрі Фосетта. Кейт Міддлтон одягла блузку Gucci вартістю 790 фунтів.

Вибір герцогинями одягу у стилі 80-х прокоментувала стиліст Сьюзі Хаслер, яка вважає, що такі образи Маркл і Міддлтон обирають через елегантність. Крім того, характерний бант надає родзинку.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Меган дотримується вільного стилю. Вона залишила бант розв'язаним і правильно. Зав'язаний бант – це жіночність і класика, а ще допомагає поліпшити контури фігури дівчат з маленькими грудьми", - говорить стиліст.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GlobalLookPrress
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GlobalLookPrress

Крім того, стиліст припускає, що блуза з бантом на королівських персонах може означати данину поваги принцесі Діані. Відомо, що "королева сердець" одягала цей наряд на спільні фотосесії з принцом Чарльзом.

"Блузки такого стилю йдуть дівчатам з будь-якою фігурою і підкреслюють їх індивідуальність, ось чому члени королівської сім'ї, їх носять", — зазначила стиліст.

Нагадаємо, раніше відносини Меган Маркл і Кейт Міддлтон стали максимально складними: що відбувається між герцогинями

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон застали зненацька у пологовому відділенні: що приховувала від світу герцогиня

Також "Знай.ua" писав, що герцогиня Кембриджська пожартувала над відомою співачкою через її витівку у палаці