Герцогиня Гембриджська Кейт Міддлтон багато років використовує свій вплив для розвитку медицини в Великобританії. Дружина принца Вільяма стурбована ситуацією в дитячій медицині та неодноразово заявляла про проблеми у цій сфері.

Кейт Міддлтон звернула свою увагу на Кінгстонську лікарню, що на південному-заході Лондона, тут у 2018 році народилося 5900 дітей. Медичний заклад особливо знаменитий тим, що здійснює широку просвітницьку роботу, а також допомагає жінкам з проведенням домашніх пологів.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: Instagram / kensingtonroyal
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: Instagram / kensingtonroyal

Виявилося, що Міддлтон два дні потай пропрацювала у пологовому відділенні Кінгстонської лікарні, у зв'язку з чим дружину принца Вільяма запідозрили у підготовці до власних пологів. Проте, сама герцогиня стверджує, що її цікавить виключно розвиток дітей раннього віку.

Всі троє дітей герцога та герцогині Кембридзьких - 6-річний Джордж, 4-річна Шарлотта і однорічний Луї, з'явилися на світ у лондонському госпіталі Святої Марії. Кейт Міддлтон також опікується дитячим хоспісом у Великобританії, а нещодавно вона відвідала хоспіс у Норфолку.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Принц Вільям та Кейт Міддлтон, фото: twitter.com/kensingtonroyal
Принц Вільям та Кейт Міддлтон, фото: twitter.com/kensingtonroyal

Щоб підтримати медиків, які мали працювати у різдвяну ніч, герцогиня влаштувала приватну вечірку для медсестер у п'ятизірковому готелі. Королівська пара також має намір віддати частину свого будинку під освітній центр.

Нагадаємо, раніше герцогиня Кембриджська пожартувала над відомою співачкою через її витівку у палаці

Як повідомляв портал "Знай.ua", британці відмовилися утримувати Меган Маркл: апетити дружини принца Гаррі виявилися непідйомними

Також "Знай.ua" писав, що сукню принцеси Діани виставлять на аукціоні: як виглядає символ танцю з Траволтою