Прихильниця дружини британського принца Гаррі Меган Маркл на своїй сторінці в Instagram поділилась відповіддю на лист, який вона надіслала герцогині Сассекській, повідомляє “DailyMail”.

На свій лист на підтримку Маркл Бекка Андерсон з Чарлстону отримала відповідь з Букінгемського палацу, підписану головою відділу кореспонденції для членів королівської родини Клаудією Спенс. В листі йшлось про те, що Маркл оцінила слова пітримки та передає свою найтеплішу подяку та найкращі побажання. Про зміст свого листа герцогині Сассекській Бекка Андерсон не розповіла.

Меган Маркл, фото: Eхpress
Меган Маркл, фото: Eхpress

Зараз Меган Маркл та принц Гаррі відпочивають від виконання обов’язків членів королівської родини та, ймовірно, знаходяться в США у матері Маркл Дорії Регленд.

Нагадуємо, що нещодавно в мережі з’явилась фотографія Меган Маркл з її випускного вечора у 1997 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", фотограф оприлюднив секретний знімок Меган Маркл і принца Гаррі: "На цей кадр нам дали всього три хвилини".

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон та принц Вільям відчитали журналіста за жарти над донькою: названо справжні причини конфлікту.