Королівську маму та принца Вільяма бачили на уроках тенісу в ексклюзивному клубі Хурлінгем у Фулхема, що на півдні Лондона. Там іноді разом збирається вся родина. Діти - принц Джордж, 6 років, принцеса Шарлотта, 4 роки, та принц Луї, 1 рік - були на майданчику на вулиці, веселившись, поки їхні батьки влучили в м'ячі. Навіть коли Кейт була вагітна Луїсом, вона все ж знайшла час на деякі уроки.

"Це був не важкий теніс - вони не поспішали. Вони, очевидно, вирішують покращити свій теніс. Вона влучає м'яч з гарним верхнім віджимом", - розповів ДЮФЛ джерело в клубі.

Кейт Міддлтон бере уроки тенісу

Кейт та Вільям помітили в клубі з двома старшими дітьми - без няні. За словами джерела, Джордж і Шарлотта "виглядали задирливими і настороженими". Це була нормальна сім'я з чотирьох. Вони насолоджувалися спортом та чудовим, природним сімейним часом.

Кейт Міддлтон бере уроки тенісу

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І Кейт, і принц Вільям є завзятими шанувальниками тенісу, які відвідували "Вімблдон" протягом багатьох років.

Кейт Міддлтон протягом багатьох років Кейт кілька разів демонструвала свої тенісні навички - навіть під час носіння підборів! Під час візиту 2018 року до програми Coach Core - програми, яка навчає молодих людей стати тренерами та заохочує наступне покоління спортсменів, Кейт залишила кросівки вдома і вдарила кілька кульок у чорні пінетки з маленькими підборами.

Нагадаємо, в мережі спливли архівні фото Меган Маркл у відвертому костюмі Санти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон стала гостею на різдвяному ярмарку у Петерлі.

Також портал Знай.uа писав, про різдвяне привітання від монархів: як отримати відповідь-лист від Кейт Міддлтон, Меган Маркл і Єлизавети II.