38-річна Меган Маркл і її 35-річний чоловік принц Гаррі поїхали відпочити в Канаду разом з семимісячним сином Арчі. Проте, навіть перебуваючи далеко від рідного дому, вони піддаються критиці з боку різних експертів і журналістів.

Меган Маркл та принц Гаррі, фото з вільних джерел
Меган Маркл та принц Гаррі, фото з вільних джерел

Відзначається, що герцоги Сассекские зупинилися в будинку російського олігарха, де влаштували свято для маленького хлопчика. В особняк прийшов Санта-Клаус і підніс Арчі в якості подарунка книги, конструктор і "сухий" басейн з м'ячиками.

Однак британська журналістка Лоурі Тернер впевнена, що подарунок, який подарували герцоги Сассекские своїй дитині, просто неприйнятний з-за великої кількості пластику.

"У цьому басейні використано просто жахливу кількість пластику. Купувати такий, значить персонально брати участь у "вбивстві" нашої планети!" - заявила з обуренням дівчина у прямому ефірі шоу Джеремі Вайна.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, на різдвяній службі були майже усі члени королівської родини, окрім Меган Маркл та принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво

Також Знай.ua писав, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ