Останній вихід на публіку Меган Маркл в якості члена королівської сім'ї закінчився сльозами тепер вже колишньої Герцогині Сассекської. Як відомо, Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл вирішили скласти королівські повноваження. І тепер жінка прощалася зі своїми відданими співробітниками “зі сльозами на очах”. Про це повідомляє Express.co.uk.

Принц Гаррі і Меган Маркл завершили свій останній публічний королівський захід присутністю на святкуваннях Дня Співдружності. Тим не менш, ще до заходу у Вестмінстерському абатстві герцогиня зустрілася зі студентами та науковцями з Асоціації університетів Співдружності в Букінгемському палаці в якості своєї останньої сольної обов'язки.

скріншот з відео

Королівський кореспондент ABC News Омід Скобі, який був присутній при цьому, розповів про “підвищених емоціях”, коли Меган прощалася зі своєю командою.

“Було почуття смутку, і я думаю, що в останній раз, коли я був там з Меган, мені було важче, ніж коли-небудь. Коли студенти покинули приміщення, Меган піддалася емоціям”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За словами Омида Скобі, Меган той же день збиралася сісти в літак, щоб повернутися додому, і тепер її робота закінчена. Він продовжив:

"Для Меган прощання зі своїми співробітниками не лише стало сумним закінченням робочих відносин, але і кінцем її членства в королівській родині."Емоції підсилилися, були сльози, були обійми. Я думаю, що для Меган дійсно цінує те, що зробили для неї співробітники і королівська родина", - уклав Скобі.

Нагадаємо, "червона герцогиня" Меган Маркл змусила військових Лондона пускати слину.

Як повідомляв Знай. ua, школяр вибачився за "поцілунок" Меган Маркл перед принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі відчуває себе жахливо королеви Єлизавети II.