Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:
Вершки - 570 мл
Вівсяні пластівці - 85 г

Віскі – 7 ст. л.
Мед – 3 ст. л.
Малина – 450 р
Свіжа м'ята для прикраси

Популярні новини зараз
Чого потрібно позбутися перед Новим роком: залиште в минулому ці 5 речей, щоб почати все з чистого аркуша Потап нарешті зізнався, що в його житті не одна дівчинка, білявка не як Каменських: "Там на мене чекають такі..." До весни можемо не дотягнути: у "Нафтогазі" попередили про можливий "газовий блекаут" Найдешевший спосіб обігріти оселю без опалення та світла: обійдеться менш ніж у 20 грн
Показати ще

Приготування:
1. Підсмажуємо вівсяні пластівці на сковороді, намагаючись не спалити їх.
2. Злегка збиваємо вершки, поки вони не досягнуть м'якої консистенції, а потім додаємо віскі, мед, вівсянку і малину.
3. Подаємо в десертних склянках, прикрашених кількома малинами і м'ятою.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт американських вафель.