Печиво "Їжачки" сподобаються всім, але особливо діткам, яких забавні тваринки приведуть в повний захват. Воно виходить ніжне і смачне , а готується дуже легко і просто.

Інгредієнти:

Тісто:
Вершкове масло - 180 гр.
Цукрова пудра - 130 гр.
Ванільний цукор - 1 уп.
Яйце - 1 шт.
Розпушувач - 1 ч. л.
Борошно - 290 гр. (+/-)

Декор:
Кокосова стружка - 50 гр.
Молоко - 10 мл.
Шоколад молочний - 50 гр.

Приготування

1. До розм'якшеного масла всипаємо цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо.

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярні новини зараз

Погода 16 вересня нагадає українцям, що таке справжня осінь: кому знадобляться парасольки

Тіна Кароль засяяла від щастя в сукні нареченої: "Який хороший хлопець"

"Шо ти ригаєш...": Анастасія Приходько нарвалася на жорстку відповідь за приниження на "Співають всі"

Як обрати телевізор?

Показати ще

2. Вливаємо яйце, збиваємо.

3. У борошно додаємо розпушувач і порційно всипаємо суху суміш, замішуючи тісто. Далі тісто прибираємо в пакет і кладемо в морозильну камеру на 15 хвилин.

скріншот з відео
скріншот з відео

4. Відміряємо чайною ложкою порцію тіста і формуємо краплі.

скріншот з відео
скріншот з відео

5. Випікаємо печиво в розігрітій духовці при 200 градусах хвилин 15-20.

6. Після викладаємо печиво на решітку і даємо йому повністю охолонути.

7. Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовці періодично помішуючи.

8. Вливаємо молоко і перемішуємо до однорідної консистенції.

9. Прикрашаємо печиво. Покриваємо шоколадною глазур'ю і занурюємо в кокосову стружку. Очки і носик робимо за допомогою звичайного пакета із залишків шоколаду.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Домашні пряники з медом на кефірі: елементарний рецепт з 90 - х, перевірений роками

Як повідомляє портал «Знай.иа» Простий рецепт тортика на мільйон-з'їдять і попросять ще, готуй швидше

Також «Знай.иа " писав, що Коли гості на порозі: як приготувати швидкий тортик без випічки