Сьогодні ми з вами навчимося готувати яблука в клярі.

Рецепт не вимагає нічого фантастичного і чого-небудь, чого точно не буде у вас вдома.

З інгредієнтів нам будуть потрібні всього два-три яблука, одне яйце, столова ложка цукру, 100 мілілітрів молока і сто грам борошна. Також щіпка солі і мед для подачі.

Тісто в рецепті яблук в клярі, скріншот: Youtube
Тісто в рецепті яблук в клярі, скріншот: Youtube

Для початку слід збити яйце, молоко, цукор і сіль. Згодом, за бажанням, можна додати трішечки кориці. Далі не обійтися без борошна, яку з іншими збитими інгредієнтами слід розмішати до однорідного стану. Якщо готове тісто виходить занадто густим, варто додати ще молока.

Популярні новини зараз
Британець, котрий воював за Україну, розкрив жахливі тортури окупантів після полону: "Росіяни люблять..." Гороскоп на тиждень з 3 по 9 жовтня: на усі знаки Зодіаку чекає важкий тиждень, але Овни та Водолії будуть на межі Окупанти не можуть порозумітися з новоприбулим "м'ясом": суперечки з командирами і бійки між собою "Зимові" платіжки за газ змусять гаманці "схуднути": чому українцям доведеться платити більше
Показати ще

Якщо ж занадто рідким - тоді борошна. Яблука потрібно нарізати кружечками, вирізати серединку і отримати в результаті красиві колечка. Кожне з них потрібно занурити в тісто і обсмажити на сковороді в олії з обох сторін. Однак можна і не використовувати масло.

Подавати цю красу слід з медом, поливаючи його зверху для краси.

Нагадаємо, м'який хліб без духовки: простий спосіб випікання на сковороді. Якщо немає духовки, а хочеться спекти ароматний домашній хліб - рішення є. Дотримуйтесь правил і у вас вийде чудовий повітряний і м'який хлібець!

Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно спробувати: "Суцільний с*кс"

Знай.ua писав, закарпатський бограч на багатті від Костянтина Грубича: відчуй себе справжнім гуцулом. Андрій Сулима поділився власним варіантом рецепта бограча для Костянтина Грубича.