Такий вид алкогольного напою, як "настоянка", виготовляється шляхом настоювання спирту на різних плодах і прянощах.

Вони мають величезний вплив у Львові - там усюди можна спробувати наливки різних смаків. І зараз ми розберемо найпростіший рецепт настоянки вишневої під назвою "Українська".

Настоянка з прополісу, фото: кадр з відео
Настоянка з прополісу, фото: кадр з відео

Потрібно всього кілька інгредієнтів - звичайно ж, вишня - в кількості 250 грам, а ще літр горілки і 300-500 грам цукру. Ми бачимо, що продуктів для приготування зовсім небагато, тому і готувати настоянку - абсолютно легко.

Для початку беремо вишню і готуємо всього половину з них. Її слід очистити від кісточок, а ось залишилися ягоди будуть використані цілком. Всю вишню тепер потрібно залити горілкою, а потім залишити її на цілий місяць в темному прохолодному місці. Її потрібно витримати.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам роздають по 600 гривень: як забрати заслужені гроші Пригріє сонцем, і заллє дощами: мінлива погода на початок літа Гороскоп на тиждень з 29 травня по 4 червня для всіх знаків Зодіаку: розставання у Близнюків та Львів, повернення колишніх у Водоліїв Як дізнатися, звідки "намалювалася" заборгованість у платіжці: Нафтогаз дав пояснення споживачам
Показати ще

Настоянка, скріншот: Youtube
Настоянка, скріншот: Youtube

Залишається злити настоянку в чистий посуд, додати туди цукор і поставити в тепле місце. Її потрібно витримати, щоб цукор повністю розчинився, і періодично помішувати. Готовий алкогольний напій розливаємо в пляшки, закупорюють і чекаємо остаточного приготування - через 6 місяців.

Нагадаємо, "Вилили в криву посудину три літрові пляшки": топ помилок при варінні глінтвейну, як не зіпсувати зимовий напій

Як повідомляв "Знай.ua", забудькуватість, рак і зміна особистості: вчені розповіли, як алкоголь впливає на людину

Знай.ua писав, ароматне варення з груш з апельсином: чим побалувати себе, поки за вікном дощі і сніг. Це дуже ароматне варення, яке урізноманітнює ваші звичні заготовки і порадує дітей.