У мережі розповіли про незвичайний рецепт найпростішої страви. Підійде відмінно для тих, хто дуже любить рибу.

Цього разу українцям пропонують приготувати минтай в кунжуті. Це досить проста страва, яка може з легкістю претендувати на звання вашого улюбленого.

Виходить риба апетитною, і буквально тане в роті, а кунжут надає їй горіховий смак.

Минтай в кунжуті, фото: вільне джерело
Минтай в кунжуті, фото: вільне джерело

Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

- Минтай (філе) 600 г;

- Яйця курячі 2 шт;

- Кунжут 120 г;

- Перець 1 за смаком;

- Сіль 1 за смаком.

Як тільки продукти були підготовлені, можна приступати до готування. Наріжте філе минтая на порційні шматочки. Далі в невелику миску вбий куряче яйце, сіль, перець, після чого збити все це за допомогою вилки.

Далі потрібно просто вмочити підготовлені шматочки риби у збитому яйці, потім помістити в кунжут, і викласти на розігріту сковорідку. І все, залишилося найпростіше. Обсмажити ĸусочĸі минтая на рослинній олії з двох сторін до золотистого кольору.

Минтай в кунжуті, фото: вільне джерело
Минтай в кунжуті, фото: вільне джерело

Просте, але неймовірно смачна страва готова, і сім'я скаже вам тільки спасибі. А якщо серед них є ще й любителі риби-то це відмінно.

Як гарнір можна використовувати рис, і якийсь ваш улюблений соус. Вони відмінно підійдуть до даного блюда. Можна його готувати навіть на свята.

Нагадаємо, що котлети з гороху від Костянтина Грубича: як нагодувати в сім'ю, якщо немає грошей на фарш

Раніше повідомлялося, що рприготування домашніх шпротів: знадобиться всього лише каструля або скороварка

Також, повітряні плюшки, які тануть у роті: простий рецепт солодощі до чаю