Українцям розповіли секретний інгредієнт для того, щоб червоний борщ став ще ідеальнішим. Додавати його потрібно в бульйон, і тоді ви обов'язково захочете добавки.

Секрет ідеального борщу криється в бульйоні, як відзначають кулінари. Коли варите м'ясний бульйон, в воду можна додати секретний інгредієнт. Цей крок зробить ваш борщ в рази смачніше.

Борщ. Фото: скріншот youtube
Борщ. Фото: скріншот youtube

Мало хто замислюється про те, що для червоного борщу м'ясо є досить важливим інгредієнтом. Потрібно правильно підібрати шматок м'яса, з якого вийде смачний і наваристий бульйон.

Заморожені шматки курки, свинини, яловичини і так далі абсолютно не підходять, адже з такого продукту смачного борщу не вийде.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Борщ, кадр з відео
Борщ, кадр з відео

Для приготування найкраще взяти свіже м'ясо на кістки, в якому є жили і хрящі. Експерти відзначають, що в них величезна кількість екстрактивних речовин, завдяки яким бульйон виходить смачним, ароматним і наваристим.

Якщо ви хочете більш легкий і дієтичний бульйон, то потрібно взяти свіжу курку, або ж телятину. Ідеальним для наваристого страви буде яловичина, а також домашня курка.

Борщ. Фото: YouTube
Борщ. Фото: YouTube

Обов'язково додайте в ваш бульйон моркву, цибулю і петрушку. Для насиченого смаку багато ще використовують пастернак, ріпу, і звичайно ж цибулю-порей. Ось і весь секрет смачного українського борщу, який так люблять у всьому світі.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко не втримався і дав найпростіший рецепт ідеальних пасок

Раніше повідомлялося, що аппетитний курячий суп з галушками: швидкий рецепт з найпростіших продуктів-ситі будуть всі

Також, 5 круп, які не потрібно варити: що приготувати, якщо немає світла і газу, поради від Алекса Якутова