Івано-Франківськ продовжують облагороджувати, новий проект по реконструкції скверу, на вулиці Симоненка, 26, 28, 30, вже розпочали. Про це повідомили у Департаменті житлової комунальної політики та благоустрою.

В проекті заплановано зробити пішохідні доріжки, встановлення ігрових майданчиків, лавок, облаштувати спортивну зону та озеленити.

Цим буде займатись ТОВ "Будівельна компанія "Вік", яка виграла тендер. Вартість такого ремонту - 4 млн. гривен. Роботу планують закінчити до кінця наступного року, через те, що до того сквером ніхто не займався, він потребує капітальної зміни.

Місцеві жителі сподіваються, що компанія доведе справу до кінця і облаштує нове місце для відпочинку.

Нагадаємо, харкове, тримайся: стало відомо, скільки Кернес витратив на мавп

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Місто, в якому хочеться жити": Вавриш з команди Зеленського зважився на те, що не спромігся зробити Кличко

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі сміття будуть перетворювати на гроші