Сьогодні помер український політик Анатолій Матвієнко. У зв'язку з цим мер Івано-Франківська Руслан Марцінків опублікував повідомлення на сторінці в Facebok, де висловив співчуття його рідним.

Руслан Марцінків сказав, що Анатолій Матвієнко зробив багато для Прикарпаття і був справжнім патріотом України, а також висловив співчуття рідним.

"Висловлюю глибоке співчуття близьким та рідним Анатолія Матвієнка, сьогодні відійшов в інший світ. Він був патріотом України, багато зробив для Прикарпаття і не стояв осторонь від боротьби за соборність нашої держави, цінував нашу справжню історію... Вічна пам'ять!" - написав голова Івано-Франківська.

Висловлюю глибоке співчуття близьким та рідним Анатолія Матвієнка, що відійшов сьогодні у засвіти. Він був патріотом...

Geplaatst door Руслан Марцінків op Vrijdag 22 mei 2020

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Про смерть Матвієнко повідомив його друг, політик Микола Княжицький на своїй сторінці в соцмережі Facebook

У повідомленні він розповів про трагічну новини і про те, як сильно Матвієнко любив українську культуру, а також підтримував українську церкву.

"Помер Анатолій Сергійович Матвієнко. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, в незалежній Україні завжди був одним з лідерів національно - демократичних сил. Анатолій Матвієнко любив і підтримував українську культуру, історичні дослідження. У нього завжди була мрія об'єднати українські церкви, бачити Україну сильною і соборної. В минулому році разом святили паски в церкві на Аскольдовій могилі." - написав Княжицький.

Помер Анатолій Сергійович Матвієнко. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, у незалежній Україні завжди був...

Geplaatst door Mykola Kniazhytsky op Donderdag 21 mei 2020

Нагадаємо, раніше помер депутат Львоской обласної ради.

Як повідомляв портал "Знай.иа" на Закарпатті від вірусу померла барон ромів.

Також Знай.иа" писав, що Садової поставл хрест на крематорії у Львові.