В Івано-Франківську патрульні поліцейські затримали нетверезого водія, який намагався втекти з місця аварії з дорожнім знаком. Йому цього не вдалося зробити, так як пильні городяни викликали поліцію і описали порушника. Про це пише Голос-інфо з посиланням на прес-службу Нацполиции в Івано-Франківській області.

Правоохоронці повідомили, що на лінію "102" звернувся громадянин і розповів про те, що невідомий припаркував свій автомобіль в стіну будівлі, пошкодив його машину, яка стояла поруч і вкрав дорожній знак. При цьому чоловік зазначив, що суб'єкт зник у невідомому напрямку пішки.

Винуватець ДТП Фото: Нацполіція

Патрульні вже на місці події з'ясували, як виглядав винуватець аварії і вирушили на його пошуки. Недалеко вони відшукали відповідного за описом чоловіка, яким виявився нетверезий 28-річний житель Івано-Франківська. Поліцейські відзначили, що він явно був напідпитку, але чоловік відмовився проходити тест.

Інспектори склали протокол на порушника спокою за ч. 1 ст. 130 (водіння в нетверезому вигляді) і ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правил дорожнього руху, яке призвело до ДТП. Було складено постанову за статтею 126 за водіння без документів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що недавно з'явилася новина про те, що поліцейський збив на смерть жінку. Співробітник правоохоронних органів самостійно викликав швидку і поліцію до місця події. Однак допомогти жінці вже не змогли.

Нагадаємо, Знай писав, що поліцейський насмерть збив жінку на велосипеді.

Знай повідомляв, що франківчанин попався на гачок шахраїв і позбувся великої суми грошей.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині кінолог подружився зі службовою собакою.