Юний українець страждає від агресивної форми раку. Про це повідомила мама хворого Людмила Кондрацька на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що її 15-річному синові поставили страшний діагноз — Саркома Юніга. Це одна з найбільш агресивних пухлин кістки, яка швидко прогресує в організмі юнака.

Сім'я вже довгий час займається лікуванням хлопчика. Допомогти йому можуть тільки зарубіжні медики, послуги яких коштують захмарних грошей.

За словами жінки, вона зверталася в різні фонди і телеканали, однак допомагати хлопчикові відмовилися, тому сім'я опинилася у важкій ситуації. Людмилі нічого не залишається, як просити допомоги в порятунку сина.

"Прошу всіх допоможіть зібрати кошти, тому це єдиний шанс мого Сергійка на життя. Багато благодійних фондів від нас відмовилися…. Телеканал 1+1 теж відмовився, тому наші Хмельницькі онкологи спочатку погодилися говорити а потім ні. А для телеканалу це було умовою. У мене опускаються руки, друзі допоможіть можливо хтось допоможе з зверненнями до фондів або меценатів." - написала мама хлопчика в одному з повідомлень.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Повідомлення Людмили Кондрацької, скріншот: Facebook

Завдяки небайдужим людям їй вдалося зібрати кошти на перевезення хворого сина в Ізраїль.

Вона подякувала всім, хто надав допомогу і повідомила, що хлопчика почали обстежувати і скоро переведуть в онкологічне відділення лікарні.

Проте це лише початок довгого лікування. До того ж у жінки є не вся необхідна сума. Щоб зібрати кошти у неї є лише кілька днів. Тому Людмила змушена просити про допомогу для порятунку життя сина.

"Наші помічники дякую вам щиро за допомогу, і Сергійко теж. Прошу, благаю допоможіть, мені без вас не впоратися. Ми вхопилися за цей маленький шанс тепер потрібно його не упустити, він так хоче жити" - написала мама хлопчика.

Повідомлення Людмили Кондрацької, скріншот: Facebook

На своїй сторінці Людмила залишила реквізити, за яким кожен бажаючий може допомогти 15-річному Сергію в перемозі над страшною хворобою.

Geplaatst door Людмила Кондрацька op Donderdag 25 juni 2020

Нагадаємо, раніше до юної тернополянки повернувся рак, дівчинці потрібна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Також "Знай.uа" писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.