Жителі Верховинського району другий день стоять під будівлею Верховної Ради. Про це, в інтерв'ю для видання "Ратуша", розповів голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк.

Шкіндюк повідомив, що представники акції провели розмову з головою Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрієм Клочко, який сказав, що в цей же день, о 15:00 проведе засідання комітету.

"Андрій Клочко пообіцяв нас закликати на комітет, представників з Верховинського району, Київської області, в тих, що є проблеми, наприклад, Вишгородський район" - додав Іван Шкіндюк.

Жителі Верховинського району влаштували акцію під Верховною Радою, фото Іван Шкіндюк: Ратуша

В даний момент акція протесту під будівлею Верховної Ради триває. Голова Верховинського району ще раз підкреслив, що жителі проти об'єднання з Косівським районом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Коли зробляться дороги, буде інфраструктура, тоді питань немає. А зараз, якщо об'єднати бідний до бідного, то це просто знищення району, знищення людей. Тому ми цього допустити не можемо. Це позиція народу, що має залишитися окремий наш район" - сказав Шкіндюк.

Жителі Верховинського району влаштували акцію під Верховною Радою, фото Іван Шкіндюк: Ратуша

Варто зазначити, що вчора, 14 липня, до Києва приїхали близько сотні жителів Верховинського району. Вони пройшли по столиці до будівлі Верховної Ради і попросили вийти до них президента Володимира Зеленського.

Жителі Верховинського району висловили позицію проти об'єднання з Косівським районом. Вони заявили, що згідно з Законодавством, відстань від населених пунктів до адміністративного центру не повинна перевищувати 60 км, а час поїздки – не більше 60 хвилин.

Не дивлячись на це, президент до людей так і не вийшов. Замість цього під Верховною Радою з'явилася велика кількість поліцейських, які перегородили вхід до будівлі.

Однак верховинці не мають наміру здаватися. Вони пообіцяли, що доб'ються свого.

Жителі Верховинського району влаштували акцію під Верховною Радою, фото Іван Шкиндюк: Ратуша

Нагадаємо, що Тимошенко зібрала незадоволених українців під Радою

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кабмін Зеленського обклали барними стільцями, власники ресторанів розлючені

Також,"Знай.uа" писав, під вікнами Зеленського знемагають дві виснажені жінки