На Франківщині врятувати життя молодій козулі, яку переслідувала зграя бродячих псів. Про це розповіли на сторінці Карпатського національного природного парку у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в ПОНДВ в місті Яремча надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що зграя бродячих псів загнала молоду козулю на територію приватного господарства.

Читайте Знай в Google News!

Тварина була поранена і налякана. Їй була потрібна термінова допомога.

козуля, кадр з відео: Facebook Карпатський національний природний парк

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Співробітники відділення забрали поранену козулю після чого звернулися за допомогою в службу ветеринарної медицини, де кваліфіковані фахівці надали їй необхідну допомогу.

Після цього врятовану тварину повернули в дику природу.

повідомлення Карпатського національного природного парку: Facebook

До повідомлення також додали відео, на якому зняли момент возз'єднання козулі з природою. На кадрах можна помітити, як молода тварина радіє своєму порятунку. При цьому вона вже звикла до товариства людей і дозволяє себе гладити. Після того, як рятувальники попрощалися з козулею, вона швидко втекла в напрямку гір і зникла в густих заростях.

Нещодавно до Яремчанського ПОНДВ надійшла інформація від місцевих жителів про те, що зграя бродячих собак загнала на приватне обійстя молоду козулю. Працівники відділення забрали поранену тварину та звернулися в службу ветеринарної медицини, де було надано кваліфіковану допомогу. Опісля тварину було випущено в дику природу.

Geplaatst door Карпатський національний природний парк op Dinsdag 4 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зоозахисники знайшли та передали поліції шкуродерку, яка знімала відео з закатованими тваринами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у селі Годилів Сторожинецького району дві собаки бійцівської породи напали на 25-річного чоловіка з інвалідністю та погризли йому руки.

Також, "Знай.uа" писав, що у селі Чубинське Київської області в покинутій будівлі діти натрапили на рись. Тварина втекла з місцевого розплідника 4 серпня.