На Прикарпатті невідомі незаконно вивозили гравій. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в селі Рибне праувоохоронці зупинили автомобіль ЗІЛ, за кермом якого перебував 50-річний житель села Хімчин. Оглянувши автомобіль поліцейські виявили в його кузові піщано-гравійну суміш. При цьому водій не мав при собі документів на її перевезення.

Читайте Знай в Google News!

Аналогічна ситуація сталася і в селі Слобідці. Правоохоронці зупинили автомобіль ЗІЛ, за кермом якого перебував 58-річний житель Косова. У кузові вантажівки також знаходилася піщано-гравійна суміш і водій також не мав при собі документів на її перевезення.

Третій випадок незаконного перевезення гравію був зафіксований в селі Тюдів. Біля річки Черемош правоохоронці затримали кілька людей, які завантажували гравій на автомобіль ЗІЛ. Власником автомобіля виявився 50-річний місцевий житель, який також не зміг надати дозвіл на перевезення гравію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

затриманий автомобіль, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

У всіх трьох випадках поліцейські вилучили автомобілі і помістили їх на стоянку у відділення поліції.

затриманий автомобіль, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 240 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених правил охорони надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей або навколишнього середовища) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині шумахер на Renault на швидкості протаранив автобус.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі збоченець полює за дітьми біля популярного ТЦ.

Також, "Знай.uа" писав, що під Хмельницьким схопили жорстокого вбивцю лебедя.