Новонародженому немовляті необхідна термінова операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у новонародженого Богданчика лікарі діагностували крововилив в мозок і йому терміново необхідна установка нейрохірургічного шунта.

Читайте Знай в Google News!

Вартість операції та витратних матеріалів становить 45 000 гривень. Сім'я хлопчика не має багато грошей. Крім того всі заощадження пішли на складні передчасні пологи і реанімацію малюка, тому зібрати таку суму в потрібні терміни для них не реально.

У зв'язку з цим в організації звернулися до всіх небайдужих з проханням про допомогу в зборі коштів для порятунку життя хлопчика.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Без цієї операції малюк залишиться без дитинства, тому найбільше хочемо підтримати маленьке сонечко, яке поспішало на зустріч у цей світ! Віримо, що з такою групою підтримки як у нас, все вдасться!"- зазначено в повідомленні.

Маленький Богдан, фото: Facebook Мама і немовля

До публікації додали реквізити за допомогою яких всі бажаючі зможуть надати допомогу маленькому Богдану в одужанні.

Публікація організації Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські хірурги провели унікальну операцію дитині з патологією гортані

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться

Також, "Знай.uа" писав, що молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу