Чоловік скинув вагу і здивував трансформацією весь світ. Про це розповіли у відеоролику на сторінці "Гвоздь" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що американець Венс Хіднс схуд на 89 кілограм і довів, що ніколи не пізно змінитися.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік страждав від запущеної форми ожиріння і важив 215 кілограм. Він вважав, що не зможе зміниться, тому не робив ніяких спроб для цього.

Переломним моментом стало відео коміка Берта Крейшера про те, як він пробіг марафон. На відео він показав, як перетинає фінішну пряму і розповів, що тренувався всього пару тижнів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ролик дуже надихнув Венса і він вирішив зайнятися зміною свого життя. Чоловік почав тренуватися і транслював свої успіхи в соцмережах.

Він почав здійснювати довгі прогулянки в парку і перейшов на здорове харчування. Через тиждень такого режиму Венс знову встав на ваги, проте його чекав неприємний сюрприз — циферблат показав 217 кілограм.

Але чоловік вирішив не здаватися і продовжив здійснювати прогулянки. Щоб підтримати його, до нього приєдналися друзі. Через деякий час він зміг ходити довгий час без задишки і вага Венса почала падати.

Одкровення чоловіка в соцмережі зробили його популярним і з ним вийшов на зв'язок відомий інструктор з йоги Еван Пейдж. Йога Венсу давалася погано, проте він не зупинявся і продовжував втрачати вагу.

Через рік таких тренувань він став на ваги, які показали, що вага чоловіка становить 126 кілограм. Венс Хіднс власним прикладом довів, що ніколи не пізно змінити своє життя, головне мати мету і завзятість її досягти.

Похудеть на 90 кг!

Когда весы показали 215 кг, он решил, что пора худеть. Год спустя его и родная мама не узнает... Еще больше удивительных историй здесь: https://www.youtube.com/Гвоздь_видео/videos

Geplaatst door Гвоздь op Vrijdag 11 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, топ помилок, які допускають бажаючі схуднути і "почистити" організм

Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер "Зважені та щасливі" Боржемська допоможе українцям розпрощатися із зайвою вагою

Також, "Знай.uа" писав, правильне харчування в офісі: як "білим комірцям" не зіпсувати собі здоров'я і життя