На Прикарпатті водій автобуса вигнав з салону маму загиблого героя. Про це розповів користувач Андрій Спіров у групі "Коломия і коломияни" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Коломиї водій маршруту №9 вигнав маму загиблого на Донбасі героя Андрія Лисенка. Чоловік відмовився везти її і образив нецензурними словами.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні в нашому місті Коломия, стався дуже неприємний інцидент: водій маршруту номер 9 відмовився везти матір загиблого бойового офіцера полковника Сергія Лисенка, не одноразово назвавши її халявницею" - написав Андрій Спіров.

Публікація Андрія Спірова: Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Андрій Спіров додав, що ветерани Коломиї оперативно відреагували на цю подію і зажадали у власника маршруту звільнити даного водія.

Бойовий офіцер полковник Сергій Лисенко пішов з життя загинув 29 липня 2014 року під час виконання бойового завдання у складі розвідгрупи з порятунку пілотів збитих літаків СУ-25 (04 "синій" і 33 "синій") в селі Латишеве, Шахтарського району Донецької області.

Друзі! Сьогодні в нашому місті Коломия, стався дуже неприємний інцидент: Водій маршруту номер 9 відмовився везти мати загиблого бойового офіцера полковника Сергія Лисенка, не одноразово назвавши її халявщицею. Ветерани Коломийщини миттєво відреагували на ганебний інцидент. - Оперативно прибувши на місце, нами, в терміновому порядку був викликаний власник маршруту, який і пообіцяв нам звільнити нахабного водія. Ми уважно будемо слідкувати за дотриманням даної обіцянки. Нагадаю, що бойовий офіцер полковник Сергій Лисенко загинув при виконанні бойового завдання в зоні АТО

Geplaatst door Andriy Spirov op Donderdag 24 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові маршрутник вразив благородним вчинком заради дівчини з інвалідністю

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі пенсіонерка розбила собі голову в маршрутці

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові маршрутник затиснув ногу пасажирці