В Івано-Франківську виділять одноразову матеріальну допомогу кільком категоріям людей. Дане рішення місцеві чиновники прийняли під час засідання виконавчого комітету.

Повідомляється, що до свята Покрови в Іванофранківську виділять віддноразову грошову допомогу для Почесних Громадян міста, сімей загиблих учасників АТО та ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та війни на Сході України, а також для ветеранів ОУН та УПА, які постраждали від переслідувань.

Читайте Знай в Google News!

При цьому, для кожної категорії громадян сума виплат буде відрізнятися. Так, учасникам АТО та ООС, а також Почесним Громадянам Франківська виплатять по 100 гривень. Ветерани ОУН і УПА отримають виплати в розмірі 2000 гривень. Люди які постраждали внаслідок війни на Сході України та під час Революції Гідності отримають виплати у розмірі 700 гривень.

Варто зазначити, що 24 вересня депутати Івано-Франківська прийняли рішення виділити одноразову матеріальну допомогу медикам, які перехворіли коронавірусом.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Для цих цілей з бюджету була виділена сума в розмірі 51 тисяча гривень, яку розподілять між усіма нужденними на виплати від 1 до 2 тисяч гривень.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Київщині різко впали зарплати, голодні українці чухають потилиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", один з найбільших банків України "ПриватБанк" спіймали на дуже дивній схемі вилучення грошей, яку назвали - " Бейбі бокс або нова схема"

Також, "Знай.uа" писав, що покоління 30-річних українців ризикує залишитися зовсім без пенсії. Таку тривожну версію озвучили фахівці