Учасник студії "Квартал 95 " Олександр Пікалов відомий не тільки як гуморист, але і як любитель мотоциклів. Не так давно артист в черговий раз поділився знімком свого двоколісного коня в соцмережі Instagram.

На фотографії, яку опублікував Пікалов можна помітити байк чорного кольору, який стоїть біля київської траси. При цьому в сідлі мотоцикла нікого немає і у багатьох виникло питання, куди зник артист.

https://www.instagram.com/p/CGWuavQJnea/

Читайте Знай в Google News!

"Доброго ранку Київ" - підписав публікацію Олександр Пікалов

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Публікація Олександра Пікалова: Instagram

Підписники Олександра не могли пройти повз таку фотографію і запитали Його, що за мотоцикл на фото. Артист відповів, що це Harley Davidson Fat Bob 2008 з тюнінгом від ательє WGC. В Україні ціна такого мотоцикла, без тюнінгу, на вторинному ринку становить від 14 до 25 тисяч доларів.

коментарі до публікації Олександра Пікалова: Instagram

Варто відзначити, що Олександр Пікалов використовує мотоцикл як повсякденний транспорт. Його часто можна помітити в образі байкера їде на двоколісному коні. До того ж артиста не раз помічали на байкерських фестивалях. У його автопарку знаходиться кілька моделей ексклюзивних мотоциклів, фото з якими він охоче розміщує в соцмережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що двійник Януковича привітав Захисників України

Як повідомляв портал "Знай.uа", друг Зеленського з "Кварталу 95" Кошовий з відкритою душею звернувся до українців і отримав по зубах

Також, "Знай.uа" писав, що зірки "Кварталу" несподівано змінили національність