Маленький хлопчик залишився один на один зі страшною хворобою. Про це розповіли у виданні "Україна Live".

Повідомляється, що у маленького Едуарда Скоропляса з Кременця лікарі діагностували при народженні порок серця і сколіоз. Для лікування він був занадто маленьким і його довелося перенести.

Читайте Знай в Google News!

Зараз хлопчикові 10 років і він нещодавно переніс операцію на серці в Києві, в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова.

Зараз хлопчикові необхідна операція на хребті. В обласній лікарні Києва провели підготовчий етап до хірургічного втручання. Зараз Едуард чекає, коли у нього заживуть шви.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Едуард, фото: Україна Live

Про хлопчика дбає бабуся Людмила, яка дякує небайдужим людям за допомогу. Однак друга операція і подальша реабілітація коштують великих грошей. Для лікування Едуарда необхідно зібрати ще 300 тисяч гривень, тому жінка знову змушена просити добрих людей про допомогу.

У мами хлопчика три роки тому діагностували рак. Жінка буквально згоріла на очах сім'ї. Після цього батько Едуарда кинув його. Нещодавно чоловіка позбавили батьківських прав.

Діагноз хлопчика вже призвів до негативних змін в його організмі. Тому операція обов'язкова і життєво необхідна.

"Кожному готова подякувати особисто за те, що багато людей повірили в нашу біду і не стояли осторонь. Нехай Бог береже вас і Ваші сім'ї. Світ не без добрих людей, тепер я це точно знаю. Нам дали шанс на життя, на те, що онук може бути здоровим. Найгірше, коли хворіють діти, адже вони ні в чому не винні. Я дуже вдячна всім, хто перераховує гроші. Вони нам дуже потрібні" - каже бабуся хлопчика Людмила.

Едуард з бабусею, фото: Україна Live

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.uа" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну