Котлети є однією з найпоширеніших страв на столах українців, адже вони дуже смачні і просто готуються. Однак навіть ця страва має свої секрети.

У виданні "Кулінарочка" опублікували правила, дотримуючись яких будь-які котлети стануть неймовірно смачними.

Читайте Знай в Google News!

Як правило, котлети-це м'ясна страва з фаршу. Однак готувати їх можна з різних інгредієнтів: печінка, риба, капуста, картопля, морква, кабачки та інші.

Котлети прийнято смажити на сковорідці, проте їх також можна готувати на пару або в духовці.

Популярні новини зараз
Місячне затемнення 16 травня 2022 року: до чого потрібно бути всім готовим, і чим вразить Володимира Зеленського, прогноз астрологині Данилко дав побажання путіну, Серга забув Лободу і знайшов Скабєєву: як українські музиканти піднімають бойовий дух Сергій Притула звернувся до українців з поганою новиною про ленд-ліз від США: "Пообіцяли дати..." Леонід Кравчук за рік до смерті передбачив, коли Україна переможе: "Поки не змусять..."
Показати ще

котлети, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Зазначені правила приготування підійдуть для будь-яких котлет:

1. Фарш краще готувати з декількох сортів м'яса. Необхідно вміло підбрати комбінацію, що допоможе досягти неповторного смаку.

2. Фарш найкраще робити в м'ясорубці. Його ні в якому разі не можна заморожувати інакше м'ясо втратить свою ніжність.

3. Класичні котлети роблять з додаванням хліба. Найкраще використовувати підсушений хліб. Замочувати хліб краще в молоці.

4. У фарш обов'язково потрібно додати цибулю пропущений через м'ясорубку. Це додасть м'ясу ніжності і соковитості.

5. У кожну котлету, перед приготуванням потрібно маленький шматочок вершкового масла.

6. Також в фарш можна додати збиті яєчні білки. Це допоможе котлетам краще триматися разом і зробить їх смачніше.

7. Щоб котлети стали повітряними, необхідно відбити фарш. Також цю процедуру можна замінити змішуванням фаршу протягом 10-15 хвилин.

8. Якщо котлети готують на сковорідці, спершу її потрібно розігріти з соняшниковою олією. Також потрібно завжди накривати їх кришкою, так котлети збережуть свій сік.

котлети, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що томатний сік в домашніх умовах

Як повідомляв портал "Знай.uа", соковита відбивна зі свинини з апетитною сирною скоринкою

Також, "Знай.uа" писав, як правильно приготувати каші з різних круп без "згустків" і з нормальним смаком