Новим мером Івано-Франківська стане Руслан Марцінків – чинний градоначальник. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного агентством новин Firtka.

За попередніми результатами, чинний мер набирає 86,1% голосів.

На другому місці - Петро Шкутяк із "Європейської солідарності" - 6,9%; на другому місці - Наталія Сербин із "Української галицької партії" із 3,9%.

Менше набрали Олександр Богачов із "Слуги народу" - 2,4%; та Василь Стефанишин – із "Платформи громад" з результатом у 0,6%.

До обласної ради проходять партії "Свобода" із 23, 45% голосів; "За майбутнє" - 17,75%;

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Європейська солідарність" - 15,52%.

Трохи менше набрала партія "Батьківщина" - 13,67% голосів та "Слуга народу" - 12,37 %.

У міськраду, за даними опитування, потраплять лише дві партії: "Свобода" - 66,29% голосів та "Європейська солідарність" - 16,76%.

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Також, "Знай.uа" писав, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зробив свій вибір на місцевих виборах