Маленькій дитині терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька українка передчасно народилася на 26 тижні вагітності і її вага становить всього 750 грам. Для нормального розвитку дівчинці терміново потрібна підтримка і дорогі медикаменти.

Читайте Знай в Google News!

"лікарі роблять все можливе і неможливе, щоб дати кращі умови для виходжування диво-дівчинки, яка ще навіть імені немає! Звичайно, на таких критичних термінах є багато діагнозів, але головне зараз підтримати і дати поштовх для розвитку дорогими, але дієвими ліками."- зазначено в публікації.

Новонароджена дівчинка, фото: Facebook БО Мама і немовля
Новонароджена дівчинка, фото: Facebook БО Мама і немовля

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На перший час для допомоги дівчинці необхідно зібрати суму в 26 000 гривень. Сім'я малятка не має можливості знайти такі гроші в короткий термін, тому волонтери звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати життя дитини.

"сьогодні-це вартість життя дівчинки, яка розміром з долоньку, але має величезне бажання жити! Ми таких лялечок вже підтримували і разом раділи на виписці додому! Все вийде, головне вчасно підтримати!"- додали в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоді батьки рятують хвору донечку, життя повисла на волосині

Як повідомляв портал "Знай.uа", життя маленького янголятка повисла на волосині, батьки ридають від безвиході

Також, "Знай.uа" писав, що у маленького львів'янина відмовляють ноги, батьки у відчаї