Коронавірус відняв життя медика, який був обличчям кампанії "Дякую лікарям". Про це розповіли в репортажі ТСН.

Повідомляється, що від коронавірусу помер лікар Іван Венжинович, який зображений на плакатах кампанії "Дякую лікарям". При цьому його сім'я досі не отримала обіцяної допомоги.

Читайте Знай в Google News!

Іван Венжинович був не просто лікарем з плаката, він старанно працював з людьми хворими коронавірусом. Всі його пацієнти одужали, проте сам лікар не зміг впорається з хворобою.

Іван Венжинович, фото з репортажу ТСН: Facebook
Іван Венжинович, фото з репортажу ТСН: Facebook
Іван Венжинович, фото з репортажу ТСН: Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Доктор помер за 4 дні, ще до того, як в його крові з'явилися антитіла проти коронавірусу. Всі симптоми, разом з пневмонією і тромбом говорять про те, що життя медика забрав коронавірус. До того ж з ним хворіла і його дружина. Однак тесту, який підтверджує наявність вірусу в організмі Івана Венжиновича немає. У зв'язку з цим сім'ї доктора не виплатили обіцяну допомогу.

"Так завжди, нам поаплодують які ми хороші, а коли нам потрібно — Про нас забувають" - каже колега загиблого.

Якщо медик заразився коронавірусом на роботі і помер, його родині виплачують 1 576 000 гривень, а якщо заразився в інший час — 210 000 гривень. Однак сім'я Івана Венжиновича жодної суми не отримала. Дружина медика зневірилася в спробах оскаржити ситуацію, а його син на знак протесту думав кинути навчання в медичному.

Іван Венжинович, фото з репортажу ТСН: Facebook
Іван Венжинович, фото з репортажу ТСН: Facebook
Іван Венжинович, фото з репортажу ТСН: Facebook

Кількома днями раніше в Тернопільській області створили комісію, яка повинна розслідувати, чи дійсно Іван Венжинович загинув від коронавірусу, проте досі від неї немає ніякої інформації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Комаровський відповів на головні питання про covid - 19 в Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Кабміні пояснили, хто може отримати 8 тисяч гривень від держави

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 8 416 нових хворих коронавірусом, 233 померло