Поліція Івано-Франківська розповіла городянам, що можна відвідати в Новий рік і які будуть діяти обмеження в цей період.

Детальніше про це йдеться в матеріалі "Суспільне Карпати".

За словами заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області Остапа Білейчука, у новорічну ніч у місті діятимуть деякі обмеження щодо роботи закладів громадського харчування. Зокрема, ресторанам і кафе можна буде працювати, проте тільки до 01: 00 1 січня.

Крім цього, в Україні ввели нові обмеження з 19-го грудня, які також поширюються на Івано-Франківськ. Уряд дав дозвіл закладам працювати до 23:00, однак розрахунок гостей повинен відбутися не пізніше 22: 00. З 19 грудня також заборонено проведення корпоративів.

Івано-Франківськ / фото: Facebook
Івано-Франківськ / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Остап Білейчук також нагадав про локдаун:

"з 8-24 січня 2021-го року Кабмін ввів локдаун: заборонена робота барів, ресторанів, проведення масових заходів, робота навчальних закладів і дотримання масочного режиму".

Нагадаємо, що у Франківську знову з'явиться "алея відомих франківчан".

Як повідомляв портал Знай.иа, Руслан Марцінків готовий співпрацювати з Буковелем, щоб залучити туристів до Франківська. Чиновники затвердили проект Програми розвитку туристичної галузі на наступні 5 років.

Також Знай.иа писав, що Марцінків назвав міський бюджет 2021 найгіршим за всі роки.