В Івано-Франківській області засудили хлопця, який вбив рідного діда та відправив до реанімації бабусю. Про це повідомляють у прокуратурі регіону.

Як зазначається, прокуратура повідомила про завершення досудового розслідування та скерування до суду обвинувального акту за фактом убивства, вчиненого неповнолітньою особою. Підлітка обвинувачують у жорстокій розправі над двома особами, учиненій із особливою жорстокістю (п. п. 1, 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

За інформацією, наданою прокуратурою, 15-річний підліток у вересні 2020 року з особливою жорстокістю розправився із власними дідом та бабусею.

Правоохоронці встановили, що неповнолітній вночі зайшов до спальні родичів, та забив їх до смерті заздалегідь приготованими знаряддями вбивства.

Після того, як дідусь і бабуся перестали подавати ознаки життя, він зняв сцену вбивства на телефон та виклав у Телеграмі. Наступним кроком підлітка було викликати поліції та повідомити про вчинену розправу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Від отриманих травм дідусь помер на місці вбивства, а його дружина – у лікарні.

Раніше повідомляли, двох малюків знайшли мертвими в будинку дідуся - "Пішли в гості…".

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі школярка виявилася серійним вбивцею-обезголовлює і знімає на відео.

Знай.uа писав, фанати поховали маму Гаррі Поттера Джоан Роулінг.