Українські зірки вирушать на Прикарпаття, щоб відсвяткувати Різдвяні свята, а також поспілкуватися зі своїми шанувальниками Наживо.

Детальніше про це розповідає видання "УНІАН".

Повідомляється, що цього року на традиційний фестиваль "WINTER ROMANTIK FEST", який проходить в Яремче, запросили віру Кекелію, Арсена Мірзояна, Віктора Павлика, Ольгу Сумську, Віталія Борисюка, Тоню Матвієнко, Наталію Бучинську, а також Руслана Сенічкіна та Людмилу Бабір.

"Це єдиний такий Різдвяний фестиваль на території України. Другого такого немає ніде. Тут готують чудові святкові страви, тут неймовірні пейзажі навколо", - зазначає актриса Ольга Сумська.

Українські зірки / фото: УНІАН
Українські зірки / фото: УНІАН

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вже за традицією на фестивалі можна буде заспівати колядки, приготувати святкову кутю та скуштувати 12 пісних страв. Для діток також будуть розваги: прикраса імбирних печива і виготовлення нарядів і аксесуарів для вертепу.

За часів пандемії на фестивалі діятимуть деякі обмеження, однак це не завадить весело відсвяткувати Різдво.

На Святий вечір українські зірки готуватимуть кутю згідно зі старовинними рецептами, а гості зможуть визначити, чиє блюдо виявилося найсмачнішим.

"За роки проведення фестивалю WINTER ROMANTIK FEST ми приготували 700 літрів куті і більше 10000 вареників. Встановили рекорд на найдовшу гуцульську ковбаску-27 метрів", - відкриває секрети святкового меню Іван Гаврон, засновник фестивалю і власник Romantik Spa Hotel.

Українські зірки / фото: УНІАН
Українські зірки / фото: УНІАН

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко відсвяткували Новий рік на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.иа, жвавий Арсен Мірзоян показав свої новорічні розваги:"бичка вабить".

Також Знай.иа писав, що Мірзоян поділився трагедією, яка сталася на порозі його будинку.