У Парижі жорстоко побили українського підлітка. Про це розповіли в ТСН.

Повідомляється, що 15 січня, в Парижі, недалеко від Ейфелевої вежі група невідомих з битами і металевими палицями напала на студентів, які поверталися з коледжу. Всім жертвам нападу вдалося втекти, крім 15-річного українського студента Юрія, який отримав безліч травм.

У Парижі побили українського підлітка, фото: myukraine.co.ua
У Парижі побили українського підлітка, фото: myukraine.co.ua
у Парижі побили українського підлітка, фото: myukraine.co.ua

В даний момент підліток знаходиться в реанімації. За словами лікарів, він знаходиться в критичному стані.

В результаті нападу У Юрія зафіксували пошкодження череп, безліч переломів і ножові поранення. Рідні хлопчика сподіваються, що поліцейським вдасться знайти нападників і притягнути їх до відповідальності.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В даний момент правоохоронці розшукують свідків події. Про можливі мотиви нападників і їх особистостях нічого не відомо.

Нагадавши, на українку з маленьким сином ледь не спустили собак за "солов'їну": "Не дискримінація?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові невідомий налетів на чоловіка санками, очевидці остовпіли: "Перелом носа і струс мозку"

Також, "Знай.uа" писав, жінка-водій трамвая постраждала від автопорушника: повалив на землю і добивав ногами